trattoria

De combinatie van een ambachtelijke keuken, gastvrije bediening en een mooi uitzicht over de Maas maken een bezoekje aan deze trattoria tot een bijzondere belevenis. Wij kijken er naar uit om u te mogen ontvangen en er voor te zorgen dat u kunt genieten van een aangename tijd bij ons.

 

De ingrediënten en producten worden herkenbaar geserveerd met verse kruiden en pure smaken. Onze chef kookt hoofdzakelijk Italiaanse specialiteiten van bekende of minder bekende recepten uit het prachtige Italië. Seizoenproducten van veelal "lokale" Nederlandse bodem die perfect samensmelten met de Italiaanse gerechten en tevens bijdragen aan duurzaamheid. Ons uiteindelijke doel is om een smaakvol, voedzaam en eenvoudig gerecht op tafel te zetten!


Maar onze trattoria heeft nog een andere belangrijke missie.


Onze missie


We zijn ervan overtuigd dat jonge mensen die een beroep willen leren dit het best en snelst kunnen doen in de praktijk bij de ondernemer. Om die reden werken wij samen met diverse praktijkscholen en onderwijsinstellingen om jongeren in de praktijk op te leiden.

De trattoria is een erkend leerbedrijf. Vanaf 7 september 2009, de eerste dag dat wij open gingen, worden leerlingen door professionals begeleid en opgeleid tot vakbekwame medewerkers. Zowel in de keuken als in de bediening leren ze de fijne kneepjes van het vak. De jongeren worden gestimuleerd, uitgedaagd en verantwoordelijkheid wordt gegeven, juist dan ontstaan fouten. Belangrijk vinden wij hoe ze daar mee omgaan en oplossingen bedenken. Daarom is de werkvloer de beste leerschool!

Vandaar onze slogan:

 

We don't train younsters to serve you the best, we serve you the best to train youngsters!


Faouzi