Lunch Arrangementen


Met een gezelschap kunt u, op basis van reservering, uitstekend bij ons lunchen


Een broodlunch in Italiaanse stijl met een Hollandse inslag of uitgebreid tafelen met een driegangen lunchmenu zoals menig Italiaan zijn lunch nuttigt. De lunch wordt aan tafel geserveerd. Met het schitterende uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam en met gratis parkeergelegenheid voor deur biedt u uw gasten een onvergetelijk moment bij ons in de trattoria. U kunt de lunch eventueel combineren met bijvoorbeeld een vergadering of presentatie. Hieronder treft u een aantal voorbeeldarrangementen. Heeft u specifieke wensen dan maken wij voor u een voorstel op maat.Lunch Panini € 19,50 per persoon (vanaf 20 personen)
Diverse panini, rijkelijk belegd met Italiaanse kazen, vleeswaren en vegetarisch beleg met bijpassende garnituren. Karaffen Rotterdams kraanwater, een glaasje verse jus d’orange en een kopje koffie of thee.

Lunch Pasta € 24,50 per persoon (vanaf 15 personen)
Antipasto misto, een selectie van Italiaanse delicatessen, gevolgd door twee pastagerechten naar keuze, vergezeld van een frisse salade.

Lunch Driegangen € 34,50 per personen (vanaf 10 personen)
Antipasto misto, een selectie van Italiaanse delicatessen. Vis-, vega- of vleesgerecht van de dag geserveerd met een groentegarnituur en pasta Citroentaart met een bolletje citroenijs.


De prijzen zijn gebaseerd op een bepaald minimum aantal personen. Mits het anders staat vermeld in het arrangement zijn de dranken niet inbegrepen en worden deze op basis van nacalculatie doorberekend.

  • Afhankelijk van uw keuze kunnen wij een passend wijnarrangement samenstellen. Ook bieden wij, bij keuze voor een wijnarrangement, de mogelijkheid om per gang een half glas wijn te serveren.

 

  • Een passend aandenken aan uw gasten aanbieden? Denk hierbij aan een potje ambachtelijk gemaakte Rotterdamsche confituur van biologische vruchten of bijvoorbeeld een mooi flesje koudgeperste Italiaanse olijfolie..