Diner arrangementen

Met een gezelschap kunt u, op basis van reservering, uitstekend bij ons dineren in besloten kring. Het diner kan op verschillende wijze geserveerd worden, te weten: walking dinner, diner aan tafel of diner in buffetvorm.


Walking dinner

Op een informele wijze worden uw gasten verrast met een gerechtenreis door Italië. In meerdere gangen wordt het menu uitgeserveerd op schalen en kleine bordjes. De ruimte wordt ingericht met hoge en lage tafels en zit en sta ruimte. Onderstaand treft u een voorbeeld van een walking dinner van vijf gangen gerechtenreis door Italië € 44,50 per persoon. wij kunnen altijd een voorstel op basis van uw wensen maken.


Antipasto misto
Proeverij van hartige Italiaanse delicatessen op schalen

Primi
Delizia a Limone

Ravioli gevuld met ricotta en limoen in verse pesto
Secondi pesce

Visvangst van de dag
Secondi carne

Stufato di carne di manzo
Stoofpotje van rundvlees met groenten en gnocchi pasta

Dolce
Torta di Limone
Citroentaart




Diner aan tafel

Onderstaand treft u aantal verschillende menuvoorbeelden voor een diner aan tafel:

Dinermenu A € 34,50 per persoon
Antipasto misto, schalen met Italiaanse hartige specialiteiten
Saltimbocca alla Marsala, kalfsoester met rauwe ham, salie en Marsala
Torta di limone – citroentaart

Dinermenu B € 42,50 per persoon
Carpaccio van Bresaola met extra vergine olijfolie, rucola en Parmezaan
Delizia a limone, ravioli gevuld met ricotta en limoen in frisse pesto
Visvangst van de dag, van het seizoen met passend garnituur
Tiramisu – lange vingers, cacao, mascarponeroom en koffie

Dinermenu C € 42,50 per persoon
Melanzane Parmigiana, lasagne van aubergine, mozzarella, tomaten en kruiden
Spaghetti, Aglio, Olio e Peperoncino
Ossenhaaspuntjes in Pizzaiolia saus
Torta di limone – citroentaart

Dinermenu D € 49,50 per persoon
San Danielle rauwe ham met noten en gedroogd fruit
Minestrone van groenten van het seizoen en verse kruiden
Risotto met inktvis & gamba’s
Panna cotta met een vruchtensaus van Rotterdamsche confituur


  • Scroppino. Het dinermenu is uit te breiden met een scroppino. Dit verfrissende drankje dat voor het hoofdgerecht wordt geserveerd en is samengesteld uit prosecco, wodka en citroenijs.



Buffet diner

Geeft u de voorkeur aan een buffet, is dit ook prima mogelijk bij ons. Onderstaand treft u enkele voorbeelden. Uiteraard kunnen we een buffet ook volledig naar u wensen opstellen.


Italiaans buffet basis € 29,95 per persoon

Antipasti misto
Verschillende kazen, gedroogde worsten, pesto’s en gemarineerde groenten en
olijven, geserveerd met ciabatta brood en extra vergine olijfolie.
Warme Italiaanse gerechten
Runderballetjes op Siciliaanse wijze met een tomatensaus.
“Hoeksche Rooie” aardappel met rozemarijn en knoflook uit de oven.
Penne al Forno, een pasta ovengerecht met mozzarella, tomaat en diverse groenten.
Salade van rucola met parmezaan en citroen.
Dessert
Panna cotta- romig nagerecht met vanille en verse vruchtensaus.


Italiaans royaal buffet € 39,95 per persoon
Antipasti misto
Verschillende kazen, gedroogde worsten, pesto’s, gemarineerde groenten en olijven,
geserveerd met ciabatta brood en vergine olijfolie.
Prosciutto di San Daniele ( 20 maanden op het bot gerijpt), één van de beroemdste
hammen uit de Veneto Friuli streek. Geserveerd met gedroogde vruchten en noten.
Warme Italiaanse gerechten
Polpette; runderballetjes op Siciliaanse wijze met een aubergine tomatensaus.
Penne al forno, een vegetarisch ovengerecht met mozzarella en diverse groenten.
Melanzane Parmigiana, groenten lasagne van aubergine, tomaat en mozzarella.
Brandade van witvis met aardappelpuree en kruiden.
Salade van rucola met parmezaan en citroen.
Dessert
Panna cotta en Torta di limone. Combinatie van een romig nagerecht met vanille en
verse vruchtensaus en onze fameuze huisgemaakte citroentaart.

 


In de trattoria werken wij met dagverse seizoengebonden producten en ingrediënten. Het geserveerde menu kan daarom uiteindelijk enigszins afwijken van het voorgestelde menu . Uiteraard zijn de gerechten wel opgebouwd zoals hierboven omschreven. Dieetwensen kunnen vooraf aan ons worden doorgegeven zodat we daar in de samenstelling van de gerechten rekening mee kunnen houden.


Het restaurant staat volledig tot uw beschikking. Voorwaarde is een minimale omzetgarantie*:

- maandag tot en met donderdag een omzetgarantie van € 1.900,-
- vrijdag tot en met zondag een omzetgarantie van € 2.500,-
*Deze garantie geld niet als u enkel het Petit ristorante wenst te gebruiken van woensdag tot en met zaterdag.